BIM Engineer Brandpreventie Rotterdam Technisch HBO werk Rotterdam

Vacaturenummer
10-0053097
Regio
Zuid-Holland
Uren per week
38
Opleidingsniveau
Universiteit HBO
Soort werk
Techniek, Overig, Licht technisch
Werkervaring
3-5 jaar, 6-10 jaar
Contact
Rob
rob@interactief-groep.nl
010 447 90 65
Solliciteer

Functieomschrijving

Als BIM Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het uitwerken van brandwerende afdichtingen in BIM op basis van onze BIM werkmethodiek. In deze functie assisteer je de BIM Coördinator bij het automatisch genereren en controleren van brandwerende oplossingen binnen uitdagende projecten. Hierbij maak je gebruik van onze interne BIM applicatie “Orange Button”.

Verder ben je mede verantwoordelijk voor de planning van de openstaande aanvragen in BIM en anticipeer je tijdig zodat alle benodigde informatie beschikbaar is voor het uitbrengen van een aanbieding. In deze functie werk je nauw samen met de afdeling projectmanagement. Daarnaast assisteer je in het uitwerken van aanvragen die niet in BIM worden uitgewerkt.

Als BIM Engineer ga je een intensief opleidingstraject in. Je zult trainingen volgen om jouw kennis op het gebied van brandwerende afdichtingen te ontwikkelen. Tevens volg jij diverse interne trainingen en opleidingen om jouw BIM vaardigheden verder te ontwikkelen. Je zult in het begin ook aanvragen uitwerken vanaf tekening zodat je ervaring op kunt doen in het kiezen van de juiste brandwerende afdichtingen per type installatie.

Functie eisen

Als BIM Engineer voldoe je aan de volgende functie vereisten:
- Je hebt een afgeronde technische opleiding op HBO niveau richting Bouwkunde, Werktuigbouwkunde of Installatie techniek;
- Je kunt zelfstandig in een project werken maar ook in een team functioneren;
- Je hebt enkele jaren relevante werkervaring;
- Werkervaring met Autodesk Revit is een pré.

Daarnaast is het van belang dat je voldoet aan de volgende eigenschappen:
- Je bent analytisch;
- Je bent daadkrachtig;
- Je bent nauwkeurig en gestructureerd;
- Je kunt onder stress resultaatgericht en efficiënt blijven werken;
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Aanbod

Een uitdagende en dynamische werkomgeving in een innovatief, ambitieus en jong bedrijf, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en bij functioneren een duurzame verbintenis.

Meer weten over deze interessante vacature? Bespreek hier jouw mogelijkheden: 0104479060.